Translate

Kontakt

Skontaktuj się ze mną na podany niżej adres mailowy. 
Na podany adres złóż ofertę współpracy.

bohuna555@gmail.com



54 komentarze:

  1. Cześć, Twój blog jest pełen ciekawych treści. Uważam że warto skorzystać z serwisu który gwarantuje darmową reklamę. Zobacz portal Blogowskaz na stronie http://blogowskaz.org. Do wygrania nagrody dla najlepszych blogerów :D

    Pozdrawiam
    Justin
    zerknij co u mnie na http://czarnyszczur.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Dopiero trafiłam na Pani kanał i bloga, ale czuję, że zostanę tu na dłużej, bo nie dość, że świetne przepisy, to wspaniale i merytorycznie Pani wszystko tłumaczy, w sam raz dla kogoś, kto dopiero odkrywa świat kuchni!

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo dziękuję za pozytywną ocenę i oczywiście zapraszam w wolnych chwilach do Domogrodu. Pozdrawiam serdecznie
    Weronika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Rowniez i ja bardzo Pani dziękuję za bloga, jest super. A przy okazji.. czy moze mi pani odpowiedzieć ile czasu maksymalnie moze przelezec schab w zalewie w lodowce, ktory pani robi z przepisu pt. "soczysty pieczony schab-super smak" czy jest jakis maksymalny czas lezakowania takiego miesa w zalewie? Bardzo prosze o odpowiedz :)

      Usuń
  4. Bardzo ciekawe przepisy,czekam na następne nie skomplikowane a pyszne potrawy i ciasta

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziekuję za ocenę i żałuję, ze dopiero teraz odpowiadam na wpis. Pozdrawiam serdecznie

      Usuń
  5. Dziekuję pięknie. Każda ciekawa w smaku potrawka, którą uda mi się sporządzic trafia na kanał, do bloga i fanpage a nieudane idą w kąt. Bardzo pozdrawiam. Zapraszam

    OdpowiedzUsuń
  6. Super przepisy. Interesuja mnie przepisy na potrawy dla dzieci bo mam synka ktory jest bardzo wybredny. Bardzo fajny przepis znalazlam na pulpeciki i marchewkowe kopytka :) Mam nadzieje ze posmakuja synkowi. Czekam na wiecej. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję Pani Wioletto za komentarz a może placuszki z kaszy manny. Postaram się nie zapominać o dzieciach i co jakiś czas przygotuję specjalny przepis dla milusińskich

      Usuń
  7. Pani Weroniko przepisy są super.Wszystkim bardzo smakują. A biszkopt z 3 jaj to po prostu rewelacja. Nigdy nie jadłam lepszego. Jest idealny. Tak trzymać !!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziekuję za serdeczny komentarz. Pozdrawiam i zapraszam w wolnych chwilach

      Usuń
  8. Robie pieczen z kurczaka te soczysta i nie wiem co zrobic z tym chlebkiem po przepchnieciu mieska w maszynce. Czy on jest do wyrzucenia czy idzie tez do pieczeni? Nie mialam chlebka i wzielam buleczke - pewnie nic sie nie stanie :)
    PS gdzie Pani mieszka - czyzby w Irlandii?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oczywiście, że można dodać do masy i dobrze wymieszać całość. Mieszkam w Polsce. Pozdrawiam i zapraszam na pozostałe przepisy

      Usuń
  9. To juz jest kolejny przepis, ktory wyprobowalam i wyszlo rewelacyjnie. Ciesze sie, ze tlumaczy Pani wszystko tak lopatologicznie, ktork po kroku, tak ze nawet ja malo rozgarnieta kulinarnie daje sobie rade :) Czy moglaby Pani pomyslec o dolozeniu mozliwosci wydrukowania przepisow? Ganiam miedzy kuchnia a salonem...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No cóż, nie wiem, jak zagranicą, ale w kraju na wydaniu książki, zarabia głównie wydawnictwo, któremu się to zleci, natomiast wszelkie koszty niepowodzenia płaci nikt inny, jak autor, otrzymując w zamian marne honorarium. Jesli trafię tylko na przyzwoitą ofertę wydawniczą, z pewnością wydrukuję przepisy. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam...

      Usuń
    2. Witam Pani Weroniko przepisy rewelacjia. Tez chciałam zapytac o gotowość wydruków przepisów ale nie tyle książki co możliwości wydrukowaniu danego przepisu. Sama zrobiłabym segregator tylko z pani przepisami.

      Usuń
    3. Witam serdecznie
      Postaram się usprawnić stronę. Bardzo dziękuję za ciepłe słowa uznania. Pozdrawiam serdecznie

      Usuń
    4. Na moim blogu po prawej stronie umiesciłam opcję drukowania przepisu. Pozdrawiam

      Usuń
  10. Witam Pani Weroniko, przepisy są super i bardzo smaczne co wielu ludzi już o tym pisało, z filmików słychać i widać że Pani lubi gotować ale przede wszystkim z sercem. Ja równiż robię różne eksperymenty kulinarne i staram się również gotować lekko (sałatki, surówki, jogurty itp. ale czy mogłabym mieć prośbę -czy mogła by Pani podać wartość kaloryczną danej potrawy??? Wszystko co Pani gotuje jest na pewno lekkie ale zarazem smaczne (sama skorzystałam z niektórych przepisów) ale można je jeść, jeść i jeść ......... ale zarazem utyć.
    Jeszcze raz dzięki za przepisy i pomysły ale kaloryczność też jest ważna pozdrawiam i czekamy na nowe przepisy

    OdpowiedzUsuń
  11. Witam Pani Magdo
    Dziekuję bardzo za pochwały. Staram się, by moje przepisy ograniczały nadmiar niezdrowych tłuszczów i. t. d., ale nie precyzuje ilości kalorii, bo po pierwsze są kalorie dobre i kalorie złe. Trzebaby było dodać wartości indeksu glikemicznego, który chyba szczególnie odpowiada za to, czy tyjemy lub nie. Kluczem w dietach rozsądnych jest zawsze umiar i myślę, że tego trzeba się trzymać. Na tyle byłoby mojego mędrkowania, ale Pani Madziu - ja zwyczajnie nie mam czasu - jestem zaopatrzeniowcem, pichcę, kameruję, piszę, montuję filmy kulinarne

    OdpowiedzUsuń
  12. DZIĘKUJE PANI WERONIKO ZA TAK SZYBKĄ REAKCJE NA MOJĄ PROZBĘ O WYDRUKI PRZEPISÓW. JEST PANI WSPANIAŁA POZDRAWIAM SERDZECZNIE I ŻYCZĘ POWODZENIA W DALSZYM GOTOWANIU I JESZCZE WIĘCEJ OGLĄDAJĄCYCH, BO PRZEPISY I SPOSÓB ICH PREZENTOWANIA NAPRAWDE REWELACYJNE.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za cieplutki komentarz. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na kolejne przepisy

      Usuń
  13. Witam,

    Pani Weroniko jakiej patelni ceramicznej Pani używa ? Kilka już spróbowaliśmy z żonką, ale szybko "siadają" :)

    Pozdrawiam,Sebastian

    PS. dzięki Pani - ja 35letni facet zacząłem pichcić, i nawet żoneczka z córą chwalą, że całkiem całkiem mi idzie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Patelnia z przeciętnej półki. Mam ją drugi rok a sporo jej używam firma ambition 30 cm. Pichcenie dopóki jest pasją a nie przymusem zawsze jest przyjemne i twórcze. Proszę się nie poddawać, jak coś czasami nie wyjdzie...
      Pozdrawiam serdecznie Weronika

      Usuń
    2. No dzis zrobilam biszkopt z 8 jaj udany wiec nie bede sie bac ze cos mi sie nie uda I to pirwszy raz pozdrawiam Zofia

      Usuń
    3. Pozdrawiam Pani Zosiu. Gratuluję wypieku!!!

      Usuń
  14. anonimowy 25sierpnia 2014 dziekuje bardzo za wszystkie przepisy ogladam rozne ale pani sa naprawde fajne a zarazem bardzo czytelne jestem osoba bardzo dojrzala i dobrze sie odcczytuje serdecznie pozdrawiam i bede stalym czytelnikiem halina

    OdpowiedzUsuń
  15. Dzień dobry Pani Weroniko , Pani blog mnie oczarował i zaczarował a to za sprawą Pani potraw i dobrych rad . Zrobiłam już kilka dobrych jedzonek z Pani przepisów i będę robić nadal , lubię patrzeć i słuchać jak Pani tłumaczy w prosty zrozumiały sposób , jest tak czyściutko , apetycznie . Uwielbiam Pani blog choć jestem tu od niedawna . Tak na marginesie o Pani blogu dowiedziałam się od mojej przyjaciółki która mieszka w Maiami .
    Pozdrawiam Panią serdecznie i życzę wszystkiego dobrego .
    Basia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pani Basiu rozpieszcza mnie Pani ciepłymi słowami. Bardzo, bardzo dziękuję, bo dla mnie to motywacja do dalszej kulinarnej twórczości. Dziękuję także miłej przyjaciółce, która poleciła mój blog. Pozdrawiam, smakowitych potraw życzę i zapraszam do mnie w wolnych chwilach

      Usuń
  16. Jupiii ! jestem 500 obserwatorem Twojego bloga :) Pyyysznie !!!
    Zapraszam na mój blog - klik!!! ;)

    OdpowiedzUsuń
  17. Dzień dobry Weroniko.
    Z okazji Świąt życzę Tobie wszystkiego najlepszego zdrowia i radości , szczęścia i miłości , spełnienia marzeń , wszystkiego czego zapragniesz niech się spełni !
    Pozdrawiam serdecznie
    Basia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam Cię Basiu serdecznie. Mam nadzieję, że Święta u Ciebie były radosne. Skoro nie zdążyłam z życzeniami pozdrawiam Cię gorąco w starym roku i oczywiście życzę nieustającego zdrowia i wszelkiej pomyślności w Nowym Lepszym Roku 2015

      Usuń
  18. Witam Pani Weroniko! Serdecznie dziękuję za wspaniały przepis na pieczeń soczystą z indyka;) Właśnie dzisiaj zrobilam ten przysmak i wyszło rewelacyjnie! Pieczeń lub jak niektórzy mówią klops jest przepyszna,delikatna i aromatyczna;) Polecam wszystkim ten przepis. Pozdrawiam serdecznie pani Weroniko i jeszcze raz dziękuję!!!!!! Dorota Ł.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo dziekuję Pani Doroto za sympatyczny komentarz. Zapraszam na pozostałe przepisy. Pozdrawiam cieplutko

      Usuń
  19. Pani Weroniko od niedawna poznaje pani przepisy,pani bolga.Super.Gotuje pani naprawdę dobrze,przepisy ciekawe i jak już jedna pani napisała tułmaczy pani zrozumiale a to jest ważne.
    może pani wyda też książkę z tymi wszystkimi pysznymi przepisami?.byłabym i nie tylko ja kupcem nr 1:)
    zyczę powodzenia, wielu życzliwych odlądających, wpisów oraz Zdrowych radosnych Swiąt.pozdrawiam:-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam Panią serdecznie i bardzo dziękuje za ocenę. Kiedyś muszę się zabrać do opracowania formy książkowej, tym bardziej, że jest już liczna grupa zainteresowana moimi przepisami. Przyjemnych, Pysznych Zdrowych Świąt Pani zyczę. Pozdrawiam cieplutko!

      Usuń
  20. Witam Pani Weroniko.
    Wreszcie trafiłam na przepisy, które tak przypadły mi do serca.
    Wiele potraw wykonuję bardzo podobnie do Pani, dlatego cieszę się ,że trafiłam na Pani bloga i żałuję ,że tak późno.
    Dziękuję ,że mogę korzystać z Pani wiedzy i za to ,że tak pysznie, naturalnie przyprawia Pani swoje potrawy.
    Pozdrawiam serdecznie.
    Małgorzata.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam Pani Małgorzato. Bardzo dziękuje za ciepłe słowa. Proszę się rozgościć i testować przepisy. Bardzo mi miło, ze mamy podobny styl kulinarny. Czekam na Pani rady podpowiedzi...
      Serdecznie pozdrawiam

      Usuń
  21. Dzień dobry Pani Weroniko.
    Dzisiaj będę testować przepis - Kurczak z piekarnika rumiany i mięciutki.
    Kurczak z tymiankiem(którego mam na działce mnóstwo i nawet o tej porze roku go zrywam) jest przepyszny - robię takiego w całości faszerowanego makaronem z pieczarkami-a dzisiaj wersja,którą Pani proponuje i ta marynata ,myślę że będzie rewelacyjna.
    Pani Weroniko ,komentarze pozostawione pod Pani przepisami mówią same za siebie.
    Jeszcze raz dziękuję.
    Pozdrawiam serdecznie.
    Małgorzata

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję Pani Małgosiu za miłą wizytę. Uwielbiam tymianek i też korzystam nawet zimą-troche listków jak rozetrę w dłoni ma aromat niesamowity a poza tym ziele ma olbrzymie wartości poprawiajace smak i trawienie. Pozdrawiam serdecznie

      Usuń
  22. Witam , mam pytanko odnośnie Pani karpatki. Otóż raz ją robiłam i wyszła przepyszna. Kolejne dwa razy niestety ciasto sie nie udało.Gdy łacze mąke z wodą i masłem na poczatku niby wszystko sie łaczy a pozniej tłuszcz oddziela sie od reszty. Co robie nie tak, czemu tak sie dzieje. Robie wszystko tak samo według proporcji i przepisu...Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  23. Witam. Nie miałam takiego zdarzenia przy karpatce/ przeważnie robię z masłem prawdziwym 82% tłuszczu bez dodatków/bywa też zła mąka stara niejednolita - kiedys mi taka popsuła ciasto. Kolejny powód to inne chemiczne dodatki. Dzisiejsze margaryny w większości nafaszerowane róznymi składnikami nie są najlepsze do wypieków. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  24. Witam Pani Weroniko,
    Nie można otworzyć przepisu z 26 lipca 2016 - sałatka z ogórków konserwowa. Czy mogłaby Pani ją z powrotem przywrócić. Nie zdążyłam jej wypróbować. Bardzo lubię Pani bloga i często tu zaglądam. Rewelacyjne pomysły - przede wszystkim proste i szybkie i wykorzystujące nasze polskie produkty. Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam serdecznie Pani Magdaleno. Film został żle zmontowany i wycofałam a przepis jest identyczny jak przy ogórkach konserwowych, z tym że tutaj trzeba zrobic mocniejszą zalewą i doradzałabym krótką pasteryzację 5-10 minut, zeby ogórki nie fermentowały. Proszę zrobić 1-2 słoiki i spróbować, bo nie każdemu taka sałatka smakuje- ja osobiście wolę plasterki kiszone:http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2013/08/saatka-z-ogorkow-na-zime-prosta-i-pyszna.html
      a ogórki konserwowe tutaj:http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2015/07/ogorki-konserwowe-przepis-sprzed-lat.html
      Pozdrawiam

      Usuń
  25. Witam, chciałam jutro na obiad zrobić gulasz z bukietem świeżych warzyw z Pani przepisu. Mojej rodzinie bardzo, bardzo smakował. Niestety na Pani blogu jest on nieaktywny. Czy mogłaby go Pani z powrotem umieścić na blogu? Moja rodzina będzie zawiedziona.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam. Podaję adres: https://kuchniatosztuka.blogspot.com/2013/10/gulasz-idealny-z-bukietem-swiezych.html
      Oj tak mogły być wynikiem poprawek pozycjonujących przepisy, które są pomijane przez wyszukiwarki, dlatego co nieco wraz z tytułem uległo niedawno zmianie, ale przepis oczywiście ten sam. Przepraszam za niedogodności. Pozdrawiam serdecznie

      Usuń
  26. Czy ma Pani przepis na pieczoną pierś z indyka albo inny pyszny przepis z wykorzystaniem piersi z indyka?

    OdpowiedzUsuń
  27. Witam! Szybki gulasz:http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2013/10/jak-szybko-przygotowac-mieso-na-przykad.html
    Szynka z fileta: http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2013/12/super-przepis-na-zdrowa-szynke-bez.html
    pieczeń: http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2014/03/soczysta-pieczen-z-indyka-z-pieczarkami.html

    OdpowiedzUsuń
  28. Właśnie trafiłam na pani blog, bardzo się cieszę uwielbiam pani przepisy!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za cieplutka wizytę. Zapraszam w wolnych chwilach i Pozdrawiam Panią serdecznie

      Usuń
  29. Pani Weroniko!
    Uwielbiam Pani Blog i kanał z przepisami za to, że tłumaczy Pani tak, aby każdy (nawet bardzo niedoświadczony kucharz) mógł z tych przepisów skorzystać. Podoba mi się również, że nie mówi Pani, że koniecznie trzeba używać takiego i czy innego sprzętu, że miskser musi być takie czy innej firmy itd.
    Wszystkie Pani przepisy są przepyszne i już się nie mogę doczekać, aby je wypróbować!
    Jeszcze raz słowa uznania :)
    Pozdrawiam serdecznie,
    Ewa Prasal
    P.S. malutka prośba - więcej zupek ;)

    OdpowiedzUsuń
  30. Dziękuję Pani Ewo za milutki komentarz a propos sprzętu: tak naprawdę można się obyć bez miksera, choć nie przeczę, że ulatwia pracę. Uwielbiam blender. Liczą się przede wszystkim chęci do gotowania a nie ekskluzywny sprzęt, który przeważnie jest
    nieużywany, bo właściciele zazwyczaj jadają w drogich restauracjach. Pozdrawiam cieplutko...

    OdpowiedzUsuń

Czekam na Twoje opinie i cenne rady. Jeśli zostawisz tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Ciebie.

Google+ Followers

Popularne przepisy

Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...