tag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post377724014038212426..comments2024-03-28T15:37:16.684+01:00Comments on Domogród: Sernik wiosenny Puchatek IIDomogródhttp://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-81757282220187802132023-04-14T08:34:55.557+02:002023-04-14T08:34:55.557+02:00Jaki rozmiar blaszki ?Jaki rozmiar blaszki ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-21955113315421726982021-04-10T05:16:31.406+02:002021-04-10T05:16:31.406+02:00Jaki rozmiar blaszki ? Jaki rozmiar blaszki ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-24524732548830547642015-04-11T14:24:26.735+02:002015-04-11T14:24:26.735+02:00Wczoraj zrobilam to ciasto bo akurat mialam kawale...Wczoraj zrobilam to ciasto bo akurat mialam kawalek sera zamiast aromatu migdalowego dalam cytrynowy i zrobilam w blaszce kwadratowej to wyszedl wyzszy nastepnym razem dam wiecej cukru efekt byl super smaczne to ciasto i wogole nie czuc ze tam jest tylko 30dag sera.Serniczek fajny wilgotny ,teraz mam zamiar zrobic ten z kajmakiem bo pewnie tak samo dobry:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-65713940200626169182015-04-08T21:46:52.078+02:002015-04-08T21:46:52.078+02:00Pani Weroniko, jeżeli uważa pani, że jest to chęć ...Pani Weroniko, jeżeli uważa pani, że jest to chęć dokuczania, to odpowiadam,że absolutnie nie miałam i nigdy nie będę mieć takiego zamiaru, bo przecież chyba nie o to chodzi i może na tym komentarzu poprzestanę. Serdecznie pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-13658244391028403422015-04-08T18:30:21.212+02:002015-04-08T18:30:21.212+02:00Nie wiem co sie stało z komentarzem, ale widać z r...Nie wiem co sie stało z komentarzem, ale widać z reakcji, że chodzi o aromat, co jest przecież kwestią własnego wyboru, więc tak czy siak dziecinne to uwagi i chęć dokuczania. Dodam, że najlepiej dodawać naturalny - ja uwielbiam do serników i makowców migdałowy, ale to jest raptem 2-3 KROPLEDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-62199411631333852732015-04-08T13:28:23.949+02:002015-04-08T13:28:23.949+02:00Kilka dni temu zamieściłam mój komentarz odnośnie ...Kilka dni temu zamieściłam mój komentarz odnośnie sernika i jestem zdziwiona dlaczego był tylko jeden dzień, a potem zniknął, nie wiem czy nie spodobało się, że napisałam, że aromat popsuł smak sernika, ale ogólnie przepis pochwaliłam, więc nie wiem o co chodzi, czy nie można zamieszczać swoich uwag?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-79198197318512073682015-03-30T15:34:37.269+02:002015-03-30T15:34:37.269+02:00Nie wyjmuję w trakcie - to naprawdę zbędny to zabi...Nie wyjmuję w trakcie - to naprawdę zbędny to zabieg/ po całkowitym upieczeniu staram sie go jednak jakos usunąć na zimno, bo przeszkadza w porcjowaniu ciasta. Duże placki dzielę na połowę, żeby łatwiej usunąć, by ciasto się nie połamało/ PozdrawiamDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-32252207425097553952015-03-29T17:50:14.107+02:002015-03-29T17:50:14.107+02:00Pani Weroniko, mam zamiar upiec ten sernik na świę...Pani Weroniko, mam zamiar upiec ten sernik na święta, mam jeszcze jedno pytanie, czy po upieczeniu biszkopta (ja używam zawsze do formy papieru do pieczenia), wyjmuje go pani z formy i wymienia ten papier na nowy, bo będzie jakby drugi raz pieczony z serem, a potem jeszcze masa i galaretka, pytam ponieważ często jak zostawiam papier w formie nawet wymieniony po upieczeniu biszkopta, bo daję potem masę i galaretkę, to robi się on bardzo wilgotny i nawet biszkopt od niego. Przepraszam za taki chaos w pytaniu, myślę, że wie pani o co chodziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-79046791365104078792015-03-14T12:01:20.103+01:002015-03-14T12:01:20.103+01:00Wypróbuj koniecznie niedrogi i pyszny. Polecam!Wypróbuj koniecznie niedrogi i pyszny. Polecam!Domogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-60978941917786576482015-03-14T12:00:02.349+01:002015-03-14T12:00:02.349+01:00Zrobiłam wiele takich serników i jeszcze nic złego...Zrobiłam wiele takich serników i jeszcze nic złego im się nie przytrafiło. Są pyszne i jak w przepisie trzeba je zwilżyć przed włożeniem masy serowej. Grzałka góra-dół w elektrycznym a w gazowym, gdzie grzanie z dołu proponuję pod biszkopt podłożyć podwójnie papier do pieczeniaDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-82485435033684524432015-03-14T11:53:05.447+01:002015-03-14T11:53:05.447+01:00Oj taki serniczek spodobałby się mojemu mężowi :D ...Oj taki serniczek spodobałby się mojemu mężowi :D Niebo w gębie, że tak się wyrażę......https://www.blogger.com/profile/11687440778744311130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-57080894403270923492015-03-13T22:46:01.496+01:002015-03-13T22:46:01.496+01:00Witam. Pani Weroniko, czy dobrze zrozumiałam? ten ...Witam. Pani Weroniko, czy dobrze zrozumiałam? ten upieczony biszkopt pieczemy ponownie z serem, czy on nie wysuszy się?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-40678436125566515542015-03-12T19:45:31.782+01:002015-03-12T19:45:31.782+01:00Uwielbiam turkus. Jak możesz podaj dokładniej adre...Uwielbiam turkus. Jak możesz podaj dokładniej adres sklepu, pewnie zabrakło jakiejś literki. Dziękuję za odwiedzinyDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-22972828367193691132015-03-12T18:27:16.096+01:002015-03-12T18:27:16.096+01:00Fajne talerze, też takie mam :)
Kupiłam komplet za...Fajne talerze, też takie mam :)<br />Kupiłam komplet za UWAGA !!! 4,50 zł<br />Tutaj: http://bit.ly/1b55tPTPytk0https://www.blogger.com/profile/11750354047599878456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-43487603572287737352015-03-12T10:00:03.212+01:002015-03-12T10:00:03.212+01:00Witam serdecznie Pani Malvino
U Was to chyba mówi ...Witam serdecznie Pani Malvino<br />U Was to chyba mówi się na taką śmietanę: fresh cream, czyli świeża słodka.<br />PozdrawiamDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-7779703607474226232015-03-12T08:14:24.296+01:002015-03-12T08:14:24.296+01:00Pani Weroniko, mam pytanie.Czy ta smietana ma byc ...Pani Weroniko, mam pytanie.Czy ta smietana ma byc slodka czy kwasna? Pytam dlatego ze nie mieszkam w Polsce i nie wiem jakie te polskie smietany sa.<br />Pozdrawiam <br />Malvina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-72025813103240990202015-03-11T12:02:58.338+01:002015-03-11T12:02:58.338+01:00Dziękuję. Polecam!Dziękuję. Polecam!Domogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-80969091512244029672015-03-11T12:01:54.498+01:002015-03-11T12:01:54.498+01:00To dosyć dietetyczny sernik, bez masła na biszkopc...To dosyć dietetyczny sernik, bez masła na biszkopcie. Anielciu bardzo dziękuję za odwiedzinyDomogródhttps://www.blogger.com/profile/10709761597645132441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-61042154356794172332015-03-10T23:07:24.384+01:002015-03-10T23:07:24.384+01:00I ja to oglądam w nocy ,no będę mieć marzenia senn...I ja to oglądam w nocy ,no będę mieć marzenia senne :PAnielskaanielahttps://www.blogger.com/profile/10438220852059446710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4609564605473416614.post-70618434353920142622015-03-10T22:05:44.844+01:002015-03-10T22:05:44.844+01:00pysznie wyglądapysznie wyglądaIzaahttps://www.blogger.com/profile/11455685679828651082noreply@blogger.com